پرده آخر البرادعی با خوشرقصی برای غرب / سلطانیه: پشیمان میشوند
شورای حکام آژانس بینالمللی انرژی اتمی 4 سال پس از آنکه حدود 4 سال قبل در فوریه 2006 آخرین قطعنامه خود علیه ایران صادر کرد و پس از آن پرونده ایران را به شورای امنیت سازمان ملل فرستاد تا براساس آنچه که آنها را تدابیر سختگیرانهتر علیه ایران میخواند، بتواند جمهوری اسلامی را از ادامه پیشرفتهای هستهایاش منصرف کند، روز جمعه 27 نوامبر 2009 به این نتیجه رسید که حالا که 4 قطعنامه شورای امنیت برای متوقف کردن ایران هستهای نیز بینتیجه بوده، بهتر است برای حفظ آبرو هم که شده، نوار را از اول بزند و بار دیگر از قطعنامه دادن علیه ایران در شورای حکام شروع کند تا همانطور که ایران طی این 4 سال و در عین قطعنامهها و اظهار نگرانیهای بیپایه غرب هستهای شد و اکنون حدود 8 سانتریفیوژ آن در نطنز میچرخد و سایر مجتمعهای هستهای آن نیز کاملاً فعال است، در دور دوم چرخیدن نوار اظهار نگرانیهای چند کشور معدود نیز، سایر فرآیندهای هستهای خود از جمله تأسیسات مهم فردو را تکمیل کند.
بانی قطعنامه ضدایرانی شورای حکام که بود؟
روز چهارشنبه در حالی که رئیسجمهوری اسلامی ایران بهمنظور دیدار با همتای ونزوئلایی خود در کاراکس بهسر میبرد، گيدو وستروله وزير امور خارجه آلمان پس از دیدار با البرادعی اعلام كرد پيشنويس قطعنامه عليه ايران در نشست آتي شوراي حكام آژانس بين المللي انرژی اتمی از سوی آلمان آماده شده و با حمايت گسترده روبرو خواهد شد.
در واکنش به این اظهارات منابع آگاه از متقاعد کردن حدود دوسوم از اعاضای آژانس برای رأی دادن به این قطعنامه ضدایرانی توسط اعضای غربی 1+5 خبر دادند.
پرده آخر البرادعی با خوشرقصی برای غرب
از سوی دیگر، محمد البرادعی دیپلمات 67 ساله مصری نیز که کمتر از 3 روز دیگر تا پایان دوره مأموریت 12 ساله وی در آژانس زمان مانده و قرار است دفتر کارش را روز دوشنبه 30 نوامبر به یوکیا آمانو 62 ساله ژاپنی تحویل دهد، در خوشرقصیی دقیقه 90 خود به امریکا، ضمن غیرشفاف نشان دادن برنامه هستهای ایران، بر پذیرش بدون شرط پیشنویس توافقنامه مبهم وین تأکید کرد و با این اظهارات عملاً نقش آتشبیار معرکه غرب در صدور قطعنامه علیه ایران شد.
البرادعي در اظهارات خود که از سوی برخی رسانهها به تندترین اظهاراتش علیه ایران طی سالهای اخیر معروف شد، ادعا کرد: تهران نمي تواند نگراني ها در خصوص برنامه هستهاي خود را با پيشنهادهايي كه حفظ اين مواد را شامل مي شود، كاهش دهد. بهمنظور فرونشاندن بحران، اين مواد بايد از ايران خارج و فضا براي مذاكرات فراهم شود. نگه داشتن اين مواد در ايران به چنين امري منجر نخواهد شد.
وی همچنین افزود: هم اكنون قرارداد طلايي در برابر ايران وجود دارد. پيشنهاد توافقنامه غنيسازي اورانيوم میتواند به جاي برخورد، زمينه همكاري را بهوجود بياورد. توافقنامه پيشنهادي، منصفانه و متوازن است و در آن تضمينهاي زيادي وجود دارد. من بار ديگر ايران را ترغيب مي كنم كه از اين فرصت بي نظير كه تا ابد ادامه نخواهد داشت، استفاده كند.
خبرگزاری فرانسه در این زمینه نوشت: «بر اساس طرحي كه آژانس بين المللي انرژي اتمي آن را مطرح كرده، از ايران خواسته شده است 70 درصد از ذخيره اورانيوم با غناي پايين خود را براي غنيسازي بيشتر به روسيه ارسال كند و سپس اين محموله براي تبديل شدن به ميله هاي سوخت به فرانسه ارسال شود. بر اساس اين پيشنهاد، ميله هاي سوخت سپس قرار است براي استفاده در رآكتوري تحقيقاتي در تهران كه ايزوتوپ هاي پزشكي توليد مي كند، به ايران بازگردانده شود. ايران هم اكنون اورانيوم غني شده كافي براي ساخت بالغ بر 2 سلاح هستهاي را در اختيار دارد که اگر 70 درصد از اورانيوم غني شده خود را به خارج ارسال كند، توانايي اين كشور براي ساختن چنين سلاح هايي براي دست كم يكسال به تأخير خواهد افتاد.»
البرادعي همچنین در بخش دیگری از ادعاهای آخرین روزهای کاری خود علیه ایران افزود: پنهان كاري ايران در مورد اين تأسيسات جديد غنيسازي، اعتماد كلي را در اين خصوص كه تهران حقيقت را در خصوص برنامه هستهاي خود بيان مي كند، كاهش داد.
بولتون: این قطعنامه هم مثل قبلیها هیچ تأثیری ندارد
اما در شرایطی که شاخ و شانه کشیدنهای البرادعی و مقامات غربی علیه ایران برای صدور قطعنامه در شورای حکام ادامه داشت، جان بولتون نماینده سابق امریکا در سازمان ملل به گفتوگو با فاکسنیوز شبکه جنگطلبان امریکا پرداخت و آب پاکی را به روی دست تنظیمکنندگان قطعنامه ریخت: اين قطعنامه نيز هيچ تأثيري بر ايران نخواهد داشت زيرا آژانس هيچ قدرت اجرايي ندارد اگر كل نظام سازمان ملل قدرت اجرايي نيز داشته باشد، اين قدرت در شوراي امنيت است. تاكنون سه قطعنامه شوراي امنيت، ايران را باز نداشته است و قطعنامه ديگر نيز در صورتي كه دولت امريكا بتواند آن را به تصويب برساند، تأثيري نخواهد داشت.
سلطانیه: قطعنامه همیشه اثر عکس داشته است
در عین حال، علي اصغر سلطانيه نماینده ايران در آژانس بين المللي انرژي اتمي نیز یک روز قبل از صدور این قطعنامه، به طرفهای مقابل توصیه کرد فضاي مثبت را مختل نکنند و بگذارند همکاري هاي فني بين ايران و آژانس ادامه يابد.
وي که با خبرنگاران ايراني حاضر در محل سخن مي گفت، درباره پيش نويس قطعنامه اي که از سوي آلمان به اين نشست ارايه شده است، افزود: همواره نشان داده شده است که قطعنامه ها، تحريم ها و تهديد ها اثر معکوس دارد و با مردم ما که سابقه تمدن هزاران ساله را دارند، با زبان زور نمي شود صحبت کرد بلکه بايد از زبان منطق استفاده شود.
سلطانيه افزود: قطعنامه ها هميشه موضوع را پيچيده تر مي کند و همواره اثر معکوس خواهد داشت، بنابر اين ما توصيه و نصحيت مي کنيم که از اين کارها انجام ندهند و بگذارند امور در فضاي مثبت و سازنده پيش برود.
تصویب قطعنامه بدون اجماع و با 9 رأی غیرموافق
اما علیرغم توصیههای نماینده ایران، روز جمعه پيش نويس قطعنامه عليه ايران در نشست شوراي حكام آژانس بين المللي انرژي اتمي با 25 رأی مثبت و بدون اجماع تصويب شد.
تعليق فعاليت هاي غنيسازي از جمله سايت فردو، اجراي كد 3،1 و پاسخ به سؤالات مربوط به هدف از ساخت سايت فردو از محور هاي اصلي قطعنامه است.
كشورهاي برزيل، پاكستان، مصر، آفريقاي جنوبي، تركيه و افغانستان به قطعنامه رأي ممتنع و ونزوئلا، كوبا و مالزي به آن رأي منفي دادند. نماينده اذربايجان نيز در نشست شوراي حكام غايب بود.
نماینده امریکا: ما که نمیخواستیم ایران را تنبیه کنیم
اما پس از صدور این قطعنامه، خبرگزاري فرانسه به نقل از گلين ديويس سفير امريكا در شورای حکام نوشت: صبوري درباره برنامه هستهاي ايران در حال پايان يافتن است. البته منظور از اين قطعنامه تنبيه يا مجازات نيست، بنابراين اميدوارم اين قطعنامه به روند ديپلماتيك غرب با ايران تحرك بيشتري بدهد.
سلطانيه: از صدور قطعنامه عليه ايران پشيمان مي شوند
در عین حال، نماينده ايران در آژانس بين المللي انرژي اتمي با اشاره به اين كه غرب از صدور قطعنامه عليه ايران پشيمان خواهد شد، به آنها توصيه كرد اشتباه خود را جبران كنند.
سلطانيه در گفتگوي اختصاصي با الجزيره گفت همانطور كه ملاحظه كرديد، آژانس بهعنوان يك سازمان فني است، نبايد تحت تأثير اقدامات سياسي قرار بگيرد. چنين قطعنامه اي پيامدهايي داشت و باعث جناح بندي هايي در آژانس شد، به گونه اي كه برخي از اعضا به آن رأي مثبت و برخي رأي منفي دادند. اين امر بيش از آنكه براي ما آثار منفي داشته باشد، براي آينده آژانس آثار منفي در پي خواهد داشت.
وي افزود: اين قطعنامه همچنين همكاري بين ايران و آژانس را كاهش مي دهد. زيرا پيش از اين هر قدر با آژانس همكاري كرده ايم، با صدور قطعنامه عليه خود مواجه شده ايم. اين سناريوي اسفبار امروز بار ديگر تكرار شد. آنها بايد از گذشته درس مي گرفتند، اين بازي بسيار خطرناك است.
سلطانيه در ادامه در پاسخ به اين كه آيا همكاري ايران با اژانس پس از صدور اين قطعنامه كاهش خواهد يافت، گفت: همانگونه كه پس از صدور قطعنامه گفتم يكي از پيامدهاي آن، تأثيري است كه بر همكاري هاي داوطلبانه ايران با آژانس خواهد گذاشت. ايران در 6 سال گذشته همكاري هاي داوطلبانه اي داشته است، به گونه اي كه اين همكاري ها بيش از تعهدات قانوني بوده است اما صدور چنين قطعنامه اي تمايلي براي ادامه اين همكاري ها به وجود نمي آورد ولي با اين حال همچنان همه تاسيسات هستهاي خود را براي بازرسي و نگهداري در اختيار آژانس قرار مي دهيم ولي بيشتر از اين كاري نمي كنيم.
نماينده ايران درباره روابط ايران با روسيه و چين كه به اين قطعنامه رأي مثبت داده اند، گفت: ترجيح مي دهم در اين خصوص اظهارنظري نكنم ولي بدون شك اين قطعنامه آثار و پيامدهاي بدي خواهد داشت، بهویژه در اين برهه از زمان كه متأسفانه فضايي منفي در وين بهوجود آورده است، از هرگونه اظهارنظر در خصوص كساني كه به قطعنامه رأي دادند، خودداري مي كنم ولي از كشورهايي كه به آن رأي منفي دادند و 6 كشور ديگر كه رأي ممتنع دادند، تشكر مي كنم. اقدام آنها نه تنها به منزله حمايت از ايران است بلكه نشان مي دهد اين كشورها به اصول عدم تعهد و اصول آژانس پايبند هستند.
طرفه: در گروه 1+5 درباره نحوه تعامل با ايران اختلاف است
اما شبکه الجزیره انگلیسی در ادامه اخبار و گزارشهایش درباره قطعنامه علیه ایران، نظر "معصومه طرفه" كارشناس انگليسي ايرانيتبار را جویا شد که وی ضمن تأکید بر اینکه در گروه 1+5 درباره نحوه تعامل با ايران اختلاف وجود دارد، ادامه داد: بي ترديد ايران از تصویب قطعنامه خوشحال نيست اما من نمي خواهم ارزش بسيار زيادي براي اين قطعنامه قائل شوم زيرا در مقطع كنوني كه فقط مساله محكوم كردن اقدامات ايران در ساخت مركز هستهاي قم مطرح است، روسيه و چين با صدور قطعنامه موافقت کردهاند اما وقتي مسئله اعمال تحريمها مطرح باشد، این دو کشور به مواضع قبلي خود بازخواهند گشت.
وی اضافه کرد: مشكل اصلي اين است كه جامعه جهاني نمي داند چگونه با ايران برخورد كند. سياست چماق و هويج عملاً در گذشته كارايي چنداني درخصوص ايران نداشته است، یعنی مشوقهاي تعيين شده براي ايران به اندازه كافي جذابيت ندارد و تهديدهاي مطرح شده نيز به اندازه كافي تهديدآميز نيست.
بازگشت آژانس به نقطه صفر، پرده آخر البرادعی با خوشرقصی برای غرب/ سلطانیه: پشیمان میشوند
قدر خانواده ات رو بدان
با مردی كه در حال عبور بود برخورد کردم اوو!! معذرت میخوام من هم معذرت میخوام ,دقت نکردم
ما خیلی مؤدب بودیم ، من و این غریبه ,خداحافظی كردیم و به راهمان ادامه دادیم
اما در خانه با آنهایی كه دوستشان داریم چطور رفتار می كنیم
كمی بعد ازآنروز، در حال پختن شام بودم.دخترم خیلی آرام كنارم ایستاد همینكه برگشتم به اوخوردم وتقریبا" انداختمش با اخم گفتم: "اه !! ازسرراه برو كنار"
قلب کوچکش شکست و رفت نفهمیدم كه چقدر تند حرف زدم
وقتی توی رختخوابم بیدار بودم صدای آرام خدا در درونم گفت: وقتی با یك غریبه برخورد میكنی ، آداب معمول را رعایت میكنی
برو به كف آشپزخانه نگاه كن. آنجا نزدیك در، چند گل پیدا میكنی .آنها گلهایی هستند كه او برایت آورده است.خودش آنها را چیده. صورتی و زرد و آبی
آرام ایستاده بود كه سورپرا یزت بكنه
هرگز اشكهایی كه چشمهای كوچیكشو پر كرده بود ندیدی
در این لحظه احساس حقارت كردم اشكهایم سرازیرشدند.آرام رفتم و كنار تختش زانو زدم
بیدار شو كوچولو ، بیدار شو. اینا رو برای من چیدی؟
گفتم دخترم واقعاً متاسفم از رفتاری كه امروز داشتم گفت :اشکالی نداره من به هر حال دوستت دارم مامان من هم دوستت دارم دخترم گفت : اونا رو كنار درخت پیدا کرد م ورشون داشتم چون مثل تو خوشگلن
آیا میدانید كه اگر فردا بمیرید شركتی كه در آن كار میكنید به آسانی در ظرف یك روز برای شما جانشینی می آورد؟
اما خانواده ای كه به جا میگذارید تا آخر عمر فقدان شما را احساس خواهد كرد.
و به این فكر كنید كه ما خود را وقف كارمیكنیم و نه خانواده مان
چه سرمایه گذاری
|
پخش سرود شاهنشاهی از سیمای جمهوری اسلامی
پخش سرود شاهنشاهی از سیمای جمهوری اسلامی
سی و یک سال پس از نواختن آخرین سرود شاهنشاهی بار دیگر این سرود در مراسم رسمی استقبال از محمود احمدی نژاد در ونزوئلا پخش شد. رئیس قوه مجریه جمهوری اسلامی هم بدون هیچگونه واکنشی، گام هایش را با این سرود هماهنگ کرد واز گارد احترام سان دید. جالب تر اینکه این صحنه از سیمای جمهوری اسلامی هم پخش شد تا بدین ترتیب مردم ایران پس از سی و اندی سال بار دیگر صدای این سرود را بشنوند.
در جریان استقبال رسمی از محمود احمدی نژاد، رئیس جمهوری اسلامی در کاراکاس پایتخت ونزوئلا، برگزار کنندگان این مراسم به جای پخش سرود جمهوری اسلامی ایران اقدام به پخش سرود شاهنشاهی کردند و احمدی نژاد هم بدون هیچ واکنشی این مراسم رسمی را تا پایان انجام داد.
منبع اولیه این خبر تصاویری بود که از شبکه خبر سیمای جمهوری اسلامی ایران پخش شد؛ روی این تصاویر که به وضوح سرود شاهنشاهی شنیده می شود، گوینده خبر می گوید: "این چهارمین سفررئیس جمهور کشورمان به ونزوئلاست؛ همتای ونزوئلایی او هم 14 شهریور امسال برای هفتمین بار از ایران دیدار کرد." ولی نه گوینده خبر و نه مسئولان دیگر جمهوری اسلامی توضیح نمی دهند که چگونه بعد از 11 بار که طرفین سرودهای رسمی دو کشور را شنیده اند، چنین اتفاقی می افتد و عکس العمل دولت جمهوری اسلامی به این موضوع چه بوده است. در عوض خبرآنلاین، یکی از رسانه های حامی احمدی نژاد در این مورد نوشت: "به دنبال نمایش صحنه های استقبال از احمدی نژاد در ونزوئلا در شبکه خبر، شایعاتی منتشرشد. محور این شایعه نواخته شدن مارشی مربوط به دوران پهلوی به جای سرود جمهوری اسلامی بود. با اینکه هنوز مقامات رسمی در این زمینه توضیحی نداده اند بررسی های به عمل آمده حاکی است سرود نواخته شده در مراسم رئیس جمهور ایران سرود رسمی کشورمان نبوده اما اینکه سرود مزبور مربوط به دوران ستمشاهی بوه احراز نشده است."
حالا معلوم نیست شاهنشاهی بودن این سرود کی احراز خواهد شد اما یک نکته محرز است و آن اینکه در فرودگاه، آقای چاوز به استقبال احمدی نژاد نیامد و با اینکه قرار بود مراسم رسمی استقبال از احمدی نژاد عصر 4شنبه برگزار شود، منابع ونزوئلایی آن را به 5شنبه موکول کردند.
همسر احمدی نژاد نیز در این سفر وی را همراهی می کند اما تصاویر نشانگر آن است که ازهمسر رئیس جمهوری اسلامی ایران، استقبال چندانی نشده و او بعد از لحظاتی از تصاویر حذف شده است.
http://www.roozonline.com/persian/news/newsitem/article/2009/november/25//-4c4c1bd60e.html
گیاهان عجیب و غریب و زيباي جزیره سوکوترا
گیاهان عجیب و غریب جزیره سوکوترا ـ۱۰۲۵ کلیک
binscorner.comبدون شرح
توسط baran45 در بخش علم و تکنولوژی داغ شده حدود ۱ ساعت قبل فرستاده شده حدود ۱۲ ساعت قبل ۲ نظر